Om 2 veckor

Nu är det inte många veckor kvar..endast 2 veckor kvar tills dem ska börja gräva! Tråkiga är dock att min semester tar slut. men positiva där är att jag får träffa mina underbara elever igen o där med nya små nyfikna osäkra ettor som ska börja hos oss.

Idag har Daniel o jag ritat in vart alla el uttagen ska sitta och även tv uttagen. Det är inte lätt o veta hur man ska ha det och om det duger sen när allt står på plats.. man kanske skulle ha haft 5 cm närmare dit eller dit..*suck* Men det blir bra.. :)

I tisdags var två utav Daniels vänner ute o titta på tomten, dem tycker det ska bli så bra o kanon läge. Kan inte bli bättre. Kul när folk runt omkring oss gillar läget.

Vi pratade även om utomhusbelysningen vart o hur den ska vara..det är inte lätt men så kul o få planera o tänka ut varför den inte ksulle finnas där o varför det ska finnas där. Vi vill givetvis att huset ska lysas upp på rätt o fint sätt från vägen på kvällarna/vintertiden. Även som vi vill att det ska vara praktisk när vi ska bygga altan o kunna ha utomhusbelysning när man sitter där på kvällen.

Vi längtar enormt kan jag säga!
Snart är vi där..
Önskar er en trevlig helg o kväll!

Kram från oss... :)


Välkomna


Bilden är tagen nu i vintras! vår första bild.

Jag (Mitta) tar äran och skriver första inlägget medans bloggen är på renovering av Daniel.
Här kommer vi blogga om hur det går för vårat hus från början tills vi flyttar in. När vi beställde huset så gick vi in och googlade först om det fanns missnöjda byggare eller nöjda så vi visste om det var rätt att beställa detta. Men det stod inte så mycket o dem som har skrivit är nöjda.

Så vi tänkte att ni skulle få följa med oss under vår resans gång. Det kommer börjas gräva vecka 34 och huset ska stå klart runt januari/februari 2012 .

Nu ska jag nog vara lite social här hemma o kolla på dam fotbollen i VM.

Ses snart!

Juste, glömde nämna..idag träffa vi våra första grannar! Så kul :) Dem verkar vara trevliga..

Nu går jag!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0