grunden



Här händer det grejer nu. Nu är snart balkarna isatt..såg att jag la ut bilderna i fel ordning. Men ni kan gissa :)
Snart ska dem lägga golv värmen o på fredag ska dem gjuta grunden! Nästa vecka på tisdag börjar dem bygga. Wihoooo.... känns helt klart häftigt o bra!

Jag är inte så duktig på att förklara men hojta till med frågor så får Daniel svara!

Kram :)


Övervåningen

Jag jobbar inom skolans värld och träffade en kollega igår o kom på att en skola som jag samarbetar med har utbildningar/program målare och byggprogrammet. Skolan vill gärna ha praktik platser där dem får tapetsera, måla, bygga osv. Då kom jag på att dem kan ju vara hos oss o få göra detta jobbet. Vi får stå för materialet, bensin o nån slant till. Skolan har samma press som firmorna bara det att det tar mycket längre tid. Men det gör ju inget. Dem ville inte måla huset utvändigt eftersom dem riskerar inte att våra elever faller o de förstår jag. Men visst låter det bra... :)

Så vi kommer nappa på idén :)

Nu ska jag slappa framför tv:n!

Ha en bra fortsatt kväll!

Kram


Byggstarts möte

Idag hade vi möte med grävaren, snickaren, kvalitets ansvarige o husleverantören. Grävaren har ju dock börjat en vecka tidigare o han fick berätta om sitt arbete o vi fick ställa frågor om vi hade några. Men det känns bra. Dem har nu gjort ganska mycket o väntar på rör gubben som ska fixa sitt så nu kommer det inte att hända nåt denna vecka.
Snickaren verkar lovande o vår kvalitetsansvarige känner honom. Så skönt o höra.För då kommer det gå bra hoppas vi!

Men det kändes bra o ha en träff. Kvalitets ansvarigen är väldigt duktig o bra. han ställde massa frågor o krav. Kanon!
Så nu händer det inget den här veckan. Återkommer nästa vecka om ni inte har funderingar eller frågor om husbygget..

Kram från oss...


Planlösning

När vi valde Fiskarheden så var det för att man kunde ändra planlösningen på den helt kostnadsfritt. Vi letade länge efter en färdig planlösning men hittade ingen som passade oss, så vi ritade en själva.
Här lägger jag upp ritningarna.
Hoppas ni gillar dem :)




Vi har ju ändrat smått hela tiden men nu känns det både rätt o bra!

:)


Första grävdag


Här är första bilden på grävdagen.
Coolt va? :)

Kram


Jippi!!!!!

Förra veckan ringde grävaren och sa att dem börjar denna veckan o gräva. Gud vad lyckliga glada nyheter! En vecka innan liksom..kan inte bli bättre!! Idag åkte jag ut på tomten med mamma, syster och två små knattar. Både mamma o syster sa att läget är kanon o lugnt o fint område. Känns så bra. När vi åkte ut dit så stod Tobbes schakt där och planerade hur han ska gräva. Så nu är dem igång..känns kanon!

Dum som jag var glömde jag ta en bild för att lägga upp. Men Hoppas Daniel gör det idag. Han kommer åka ut dit varje dag.. :)

Så nu är det igång.. är så glad!

Kram från Mig


RSS 2.0